top of page
stan omslag.jfif
play button.png

STAN VAN SAMANG

logo-entertaining-agency_edited.png

Wat moet ik vertellen over Stan Van Samang, iedereen, zelfs u kent hem ongetwijfeld wel. U zult hem waarschijnlijk eens gezien hebben op één van uw favoriete televisieserie "Wittekerke", "Zuidflank", "Aspe"... op VTM of "Flikken", "Sedes en Belli"... op één, of misschien is het wel uw favoriete zanger. Jaja, Stan Van Samang is niet alleen een schitterende acteur maar ook een schitterende zanger. 
 

Zijn muziekcarrière begon toen hij de winnaar werd van het muziekprogramma "Steracteur Sterartiest". Dankzij zijn overwinning won hij niet alleen 25.000 euro die hij nadien schonk aan het goede doel "Het Balankse", maar ook was dit het begin van zijn droom die hij altijd wou. 'Naast acteren heb ik ook een passie voor muziek en zang. Ik denk dat die passie eindelijk tot uiting is gekomen! Ik heb verschrikkelijk veel goesting om iets te doen met die grote passie.' Dit waren de woorden van Stan Van Samang, kort na zijn overwinning.

Door zijn goede prestaties tijdens de wedstrijd overtuigde Stan Van Samang jurylid en eveneens producent, Eric Melaerts om samen te werken aan zijn debuutalbum. Kort nadien tekende hij ook een platencontract voor één album bij de bekende Engelse platenfirma EMI Group, wat betekende dat het uiteindelijk tijd werd voor de realisatie van deze debuutalbum. De 58 minuten durende debuutalbum genaamd "Welcome Home", werd een grote hit in België. Voor meerdere weken stonden 4 singles afkomstig van dit album, "Scars", "Poison", "Siren" en "Welcome Home" in de Ultratop 100 albums.

 

Ondertussen in 2015 bracht hij al zijn 5de album, een compilatie-album "Liefde Voor Publiek" uit. Nog altijd doet Stan Van Samang zijn muziekcarrière met evenveel passie als van tevoren en is nog zeker niet van plan om er nu mee te stoppen. ‘Als ik dit nog 40 jaar mag blijven doen, dan ben ik een heel gelukkig mens. Hoe oud ben ik dan, bijna 70?...goh, maak er maar 50 jaar van’. Oprecht en met volle overtuiging.

Momenteel Stan van Samang in het groot, sportpaleis Antwerpen!

VIDEO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

FOTO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

INFO

logo-entertaining-agency_edited.png
artist-speelduur.jpg

TIJDSDUUR

75 min


 

euro 2_edited.png

PRIJS

Stan van Samang Live op aanvraag!

artist-optioneel-copy.jpg

OPTIES

Live in concert
Akoestische set 

bottom of page