Over Entertaining Agency

Zaakvoerder RudiEntertaining Agency is ontstaan uit het feit dat ‘Alex en Rudi’ meer boekingen kregen dan ze konden doen. We gingen op zoek naar alternatieven en kwamen zo onder andere Ilse tegen... Toen bleek dat ook  zij soms reeds bezet was voor een datum hebben we nog wat jonger talent gevonden met Kim. De basis voor Entertaining Agency was gelegd. Gezien de vele contacten in het wereldje van de showbizz, werd het idee geboren om alle artiesten, met wie we persoonlijk samenwerken, ook te promoten.

Ondertussen is Entertaining agency volwaardig partner van Globe Entertainment! Rudi zorgt voor de contacten, afspraken en meetings terwijl het administratieve gedaan wordt door Globe Entertainment!

Indien er een artiest is die u wil boeken en hij staat nog niet in ons aanbod, dan nog kunnen wij hem voor u contacteren.

Hoe gaan we te werk ?

Allereerst contacteert u ons via  de formulieren op de site of telefonisch.  Wij kijken of de artiest in kwestie nog beschikbaar is. U krijgt van ons een volledige prijsberekening incl. btw, PA... Bij akkoord wordt een contractje ondertekend, alsook de technische fiches en wensen van de artiesten in kwestie.

Hou er rekening mee dat de meeste artiesten boven hun vraagprijs ook nog enkele andere wensen hebben zoals bijvoorbeeld: een parkeergelegenheid voor hun team, snacks, dranken, afgesloten kleedruimte, begeleiding tot aan het podium,...   Al deze wensen worden steeds vermeld op de technische fiche, bijgevoegd aan het contract.

Al de prijzen vermeld op de site zijn exclusief BTW, geluid en licht, vergunningen (SABAM...), tenzij anders vermeld.
De prijzen zijn niet bindend, gezien de prijzen van de artiesten en acts schommelen, we proberen wel zo up-to-date mogelijk de prijzen online te plaatsen.

Wij zorgen ervoor dat u enkel hoeft te genieten van uw feest of evenement!

In de kijker

Dj Pat Krimson boeken K3 boeken Robby Longo (the voice) boeken Free Souffriau boeken Ivann boeken Dana Winner boeken Guy et les Michelins boeken Schlagershowband boeken Alex, Rudi en Ilse boeken Johnny Logan boeken

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter

Locaties

Klik op onderstaande locaties voor meer informatie.
 

Maldegem

Zele

Herne