top of page
Lisa-Del-Bo-3-2179158987.jpg
play button.png

LISA DEL BO

logo-entertaining-agency_edited.png

Al 25 jaar staat Lisa del Bo op de planken als artieste en dit viert ze met een spetterende jubileum. Een jaar geleden verwende ze haar fans al met de nieuwe topsingle "Stilte na de Storm" die zij samen met haar zoon Eli heeft gezongen, dan de release van haar DVD Kerst bij Lisa en nu haar nieuwste studioalbum "Voor een Moeder, door een Moeder" die uitgebracht werd rond Moederdag. Deze album bevat allemaal liedjes die Lisa nauw aan het hart liggen, met vooral ook de favorieten van haar eigen moeder. Een emotionele en krachtige album dus.

U weet het mensen, als u nog iets extra's wilt geven voor uw moeder voor Moederdag, dan is deze album het perfecte cadeau. Op het einde van haar jubileumjaar zal zij haar nieuwste studioalbum uitbrengen, maar daar zal ik niet meer over vertellen. Dit blijft voorlopig een verassing. Wat ik u wel kan vertellen is hoe haar carrière als artieste begon.

 

Haar muziekcarrère ging van start enkele jaren geleden, in 1990 om precies te zien, toen ze won met de Belgische versie van de Soundmixshow met het nummer "What's a Woman" van Vaya Con Dios. Het was toen ook kort na deze wedstrijd/periode dat iedereen haar begon te kennen onder de artiestennaam Lisa del Bo in de plaats van Renilde Goossens.

Na de wedstrijd begon ze al snel haar eerste nummers te schrijven samen met twee bekende vakmensen John Terra en Hans Van Eyckrste. Deze resulteerde tot een maxi-single "Liefde" met 4 liedjes erin verwerkt, genaamd "Liefde", "Enkel het Goede", "Maar nu, wat doe ik zonder jou" en "Jij bent niet dezelfde". In de jaren nadien heeft ze ondertussen al een hele muziekcarrière opgebouwd, met een paar dueten (zoals Bart Kaëll en Helmut Lotti), een paar meertalige covers (zoals "Lili Marleen", "Sweetheart my darling"...) en een hele muziekrepertoire (zoals "My special prayer", "Helemaal Lisa", "Dansen, plezier voor twee" en nog veel meer).

VIDEO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

FOTO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

INFO

logo-entertaining-agency_edited.png
artist-speelduur.jpg

TIJDSDUUR

40 min

 

euro 2_edited.png

PRIJS

1500 euro (excl. btw)
 

artist-optioneel-copy.jpg

OPTIES

Live on tape


 

bottom of page