top of page
ivann omslag.jpg
play button.png

IVANN

logo-entertaining-agency_edited.png

Het was al snel duidelijk dat Ivann van kindsbeen af de muzikale en entertainment microbe in het bloed heeft. Met het talent dat hij van zijn moeder Nadia erft wordt hij reeds op heel jonge leeftijd gecontacteerd voor reclamespots alsook voor het inzingen van allerhande studiomateriaal. Als gewaardeerd en gelauwerde backing vocal zong hij met Nationale en Internationale Artiesten.

Ivann zong o.a. samen met Paul Young, Rob De Nijs, Boney M., The Three Degrees, Katrina & The Waves en vele anderen.


Vandaag staat Ivann wekelijks op het podium in Vlaanderen waar hij het publiek entertaint en met zijn all round repertoire. Hij reist de wereld rond als "guest entertainer" op diverse cruises. Royal Caribbean, Holland America line, Carnival cruises & Celebrity Cruises zijn Cruiserederijen die Ivann regelmatig laten overvliegen om hun gasten een geweldige avond te bieden.

Al jaren brengt Ivann een repertoire dat bestaat uit Engels- & Nederlandstalige pop, soul, crooner & evergreens. In samenwerking met goede vriend Steve Willaert heeft hij al enkele pareltjes op plaat gezet.
 

2015 wordt een nieuwe uitdaging voor Ivann! Zijn eerste Nederlandstalige single is een feit geworden en stond 3 weken op 1 in de Vlaamse Top 10 van Ment & StoryFM.

Het nummer werd gecomponeerd door dezelfde de mensen van o.a. Rene Froger, Gerard Joling & Gordon. Er ontstond meteen een muzikale klik tussen hen en Ivann en dit zorgde voor een unieke samenwerking.
 

Het nieuwe nummer "Ik kan de hele wereld aan" toont aan dat Ivann niet alleen Engelstalig maar ook Nederlandstalig repertoire op het lijf geschreven is.

VIDEO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

FOTO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

INFO

logo-entertaining-agency_edited.png
artist-speelduur.jpg

TIJDSDUUR

40 min
45 min

 

euro 2_edited.png

PRIJS

Live on tape 40 minuten - 1150 euro (excl. BTW)
Live on tape + 4 danseressen 40 minuten
2050 euro (excl. BTW)
Live on tape op weeknamiddag (na goedkeuring) 1*40 of 2*20 minuten - 850 euro (excl. BTW)
Ivann & The Ladies (2 backings) met live band (4 muzikanten) 1*45 minuten - 3050 euro (excl. BTW)
Huwelijk of uitvaart - 850 euro (excl. BTW)

artist-optioneel-copy.jpg

OPTIES

Live on tape
Liveband

bottom of page