top of page
gene_live_band.jpg
play button.png

GENE THOMAS

logo-entertaining-agency_edited.png

Hij is een gezellige prater, heeft gevoel voor humor en kan akoestisch of met een band als geen ander zijn publiek entertainen. Gene Thomas (22 augustus 1972) staat bekend als singer/songwriter en als sympathieke televisiepresentator.

 

Sinds 2003 timmert Gene Thomas enthousiast aan de weg van zijn solocarrière. De Nederlandstalige debuutsingle ‘Voor haar’ is meteen raak. Het liedje staat wekenlang hoog in de hitparade en behaalt een gouden plaat. De opvolger ‘Wees van mij’ is de titelsong van de Vlaamse tv-serie ‘Aspe’. Het nummer wordt grijsgedraaid op de radio en is eveneens een kanjer van een hit.
 

Kort daarna volgt de release van de eerste langspeler ‘Dichterbij’. In een mum van tijd vliegen maar liefst 25.000 exemplaren over de toonbank, goed voor goud. Het gaat de blonde zanger voor de wind. De ‘Dichterbij Live Tour’ trekt overal in Vlaanderen volle theaterzalen. Als kers op de taart verzorgt Gene Thomas het voorprogramma van Marco Borsato in een tjokvol Antwerps Sportpaleis.
 

Met zijn tweede – en opnieuw gouden – album ‘Evenwicht’ (2005) nestelt Gene Thomas zich in de top van de Vlaamse popsterren. Hij brengt een gesmaakte mix van ballades, midtempo popsongs en stevige rocknummers. Het grote publiek lust er wel pap van.

 

Liefde voor muziek, Gene Thomas! Zal absoluut zeker vervolgd worden!!

VIDEO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

FOTO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

INFO

logo-entertaining-agency_edited.png
artist-speelduur.jpg

TIJDSDUUR

Live in concert 75 min.
Live on tape 40 min

Live solo 60 min
 

euro 2_edited.png

PRIJS

Live in concert 75 min : 6995 euro  (excl. btw) 
Live on tape 40 min : 3500 euro  (excl. btw)
(Na 23u : 4000 euro (excl. btw) 

NIEUW: Live Solo 60 min : 5500 euro (excl. btw)
Bedrijfs presentatie: op aanvraag! (excl. btw)

artist-optioneel-copy.jpg

OPTIES

Live in concert
Live on tape
Bedrijfspresentatie

bottom of page