top of page
Garry-Hagger omslag.jpg
play button.png

GARRY HAGGER

logo-entertaining-agency_edited.png

Garry werd als Gert Vanderhaeghe geboren in Tielrode (Temse) op 29 april 1963. Al jong toonde Gert interesse voor de muziek. Hij werd trommelaar, worstelde met notenleer en koos als instrument de trompet. Amper 13 jaar brengt Garry met zijn orkest 'Poker' nummers van The Beatles, Abba enz... Garry volgt dictie- en zanglessen aan de muziekacademie in Sint Niklaas. Hij gaat steeds meer optreden, neemt in 1983 een eerste singel op en haalt de BRT Top-10. Hij wordt de vaste zanger bij een big band en daarna zanger-gitarist bij een dansorkest.

Hij zet zijn eerste stappen in de radio en TV-studio's en wekt met zijn indrukwekkend stemgeluid heel wat interesse bij platenproducers. In 1991 schrijft Garry Hagger zich in voor de soundmix. Er komt reactie uit de platenwereld en Garry neemt het nummer 'Ik zie met mijn ogen dicht' op. De plaat slaat aan, maar de platenfirma gaat overkop. Pech!
In 1995 schrijft hij zich opnieuw in voor de Soundmix show, welke hij als imitator van René Froger met het nummer ''This is the moment', glansrijk wint. De Nederlandse vertaling 'Het allermooiste' wordt zijn eerste nummer 1 hit in Vlaanderen. De carrière van Garry Hagger zit in een stroomversnelling.I

 

In 1996 schrijft Garry zich in voor Eurosong (De Gouden Zeemeermin) en wordt geselecteerd. Hij behaald de vierde plaats en wordt in enkele maanden tijd een vaste waarde in de Vlaamse showbusiness. Een eerste full CD wordt aan de pers voorgesteld. Toch is het album 2 "My Life" (1997) en een TV special die Vlaanderen doen warm lopen voor de man met een 'stem als een klok'. Drie albums later (in 2000) ziet de "Romantic Slows" CD het levenslicht en behaalt Garry daarmee de eerste plaats in de CD verkoop in Vlaanderen.

Bezige bij als hij is volgen de album releases elkaar met een regelmaat van de klok op. "Romantic Slows" – Deel 2 en"Perfect Moment", een veelzijdige warme stem in harmonie met harpen en violen van een live-orkest… dat is flirten met romantische melodiën, genieten van reggae-ritmes en uitbundig swingen!.
 

In 2005 brengt hij een orgineel nummer van de Nederlander Wolter Kroes op de markt. De titel "Ik heb de hele nacht liggen dromen" is een voltreffer van formaat. Radio- en TV shows volgen elkaar op en feesttenten en bal's worden op gang getrokken met deze ambiance-maker . In 2008 wordt "De kracht van de liefde" gereleased. Het is een sterk Nederlandstalig album dat wederom zorgt voor een nationaal succes. Tijdens een van zijn optredens verzorgt hij het voorprogramma van Merrill Osmond, leadzanger van de wereldberoemde Osmond Brothers. Na het optreden was Merrill totaal overdonderd door het straffe stemgeluid van Garry. Het vervolg kon dan ook niet uitblijven. Een duet werd in twee talen opgenomen : Merrill in het Engels en Garry in het Nederlands. "Pure Glory" wordt aan de pers voorgesteld in Nederland in aanwezigheid van beide heren.

VIDEO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

FOTO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

INFO

logo-entertaining-agency_edited.png
artist-speelduur.jpg

TIJDSDUUR

40 min.
 

euro 2_edited.png

PRIJS

Garry Hagger, live on tape: 40 minuten
1875 euro
Garry Hagger, live on tape, namiddag, weekdagen - 1250 euro

Prijzen zijn exclusief 6% btw.

artist-optioneel-copy.jpg

OPTIES

Vraag vrijblijvend prijs met klank en licht.

bottom of page