top of page
Elle Yana 1-2508373851.jpg
play button.png

ELLE YANA

logo-entertaining-agency_edited.png

Elle Yana's professionele zangcarrière ging van start in 2006, maar het begon eigenlijk allemaal toen ze werd geboren in 1982 in Gent onder haar echte naam Ellen Van Gaveren. Als klein meisje was Ellen reeds gepassioneerd door muziek. Op 5-jarige leeftijd ging zij naar de muziekacademie om haar ambitie als muzikante te verwezenlijken. Meerdere muziekinstrumenten zoals de dwarsfluit en saxofoon heeft zij daar leren bespelen en eveneens haar zang (in de muziekstijl jazz) leren ontwikkelen. Op haar 14de heeft ze die talenten dan leren benutten door in een coverband waar ze eveneens de echte muziekwereld van binnenuit leerde kennen. Bij één van haar vele optredens heeft haar zang dan uiteindelijk de professionele muzikante in haar weten te overtuigen en was dit het begin van Elle Yana de entertainer en artiest.
 

Een jaar na het begin van haar carrière als Elle Yana trad ze al op in heel België, aan de kust, op meerdere podia, in verschillende zalen en dit vaak samen met bekende artiesten... Na haar verovering van België ging ze over naar de Côte d'Azur om daar de mensen in te palmen met haar jazzy stem. Ze trad zelfs al meerdere keren op in het beroemde Cannes waar ze nieuwe, interessante mensen leerde kennen die een grote invloed waren op haar carrière.

 

Vandaag de dag treedt ze op tijdens privé en bedrijfsfeesten, zingt ze in het openbaar en verzorgt ze allerhande events met formules op maat van de klant. Ze kan zowel solo als met pianist of full band een avondje entertainment verzorgen gaande van blues, jazz tot rock & roll of hedendaagse muziek. Ze kan zowel de presentatie verzorgen,  indien u iets aan te kondigen hebt, afgewisseld met muziek en zang. Indien u de avond wil afsluiten met een dj set zorgt ze daar ook meteen voor.

Daarnaast maakt ze deel uit van een trio samen met 2 fantastische muzikanten. Met het Trio 'A Bout de Souffle'  bieden ze een programma voor de liefhebbers van het Franse chanson populaire. Champs-Elysées, L' été Indien, Gigi L' amoroso, Tombe la neige, Les lacs du Connemara,  Les filles du bord de mer... Alle grote chansons van de jaren '60 en '70 passeren de revue. Het trio is mobiel en verplaatst zich gemakkelijk. En met de zangboekjes van 'A Bout de Souffle' wordt dit een echt café chantant, een avond vol uitbundig zingen in Franse stijl! Graag horen zij uw favoriete nummers van die periode en passen zijj het programma graag aan.

Vandaag de dag is Elle Yana nog altijd even beroemd als voorheen en is ze uitgegroeid tot een allround artieste met een sterk repertoire en vol muzikale passie. De ellelange lijst aan klanten bewijst dat ze goed is in wat ze doet.

VIDEO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

FOTO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

INFO

logo-entertaining-agency_edited.png
artist-speelduur.jpg

TIJDSDUUR

live on tape 30 min/
60 min/ 90 min
aangepast

 

euro 2_edited.png

PRIJS

SOLO-LIVE ON TAPE
30 min: €500 / 60 min: €650 / 90 min: €800

ELLEYANA MET BEGELEIDING
2 of 3 maal 45min  vanaf €750

ELLEYANA FULL BAND

90min (of aangepast)  vanaf €2150

+ EXTRA DJ SET
DJ  vanaf €350
(Een volledige geluids- en lichtinstallatie kan bijgeboekt worden)

artist-optioneel-copy.jpg

OPTIES

Live on tape
Met Begeleiding
Full Band
Extra Dj set

bottom of page