Lynn Sisters boeken Free Souffriau boeken K3 boeken Clouseau boeken Tony Hadley boeken Ivann boeken Sam Gooris boeken Peter Luts boeken Frank-Galan boeken Robby Longo (the voice) boeken Stripact boeken Mario Franco boeken Sister Sledge boeken Nick & Simon boeken Gibson Brothers boeken Jelle Van Dael boeken Lisa del Bo boeken Steve Tielens boeken Belle Perez boeken Guy et les Michelins boeken Kaboem boeken Dana Winner boeken Christoff boeken Lissa Lewis boeken Bart Kaëll boeken Tom Jones boeken Alex, Rudi en Ilse boeken DJ Da Rick boeken Will Tura boeken Dina Rodrigues boeken

Tony Hadley boeken

U hoort het goed, Spandau Ballet’s enige echte frontman Tony Hadley kunt u hier nu boeken bij Entertaining Agency. Spandau Ballet was de pionier en regeerde voor een lange tijd de new romantic-scene, wat in feite een reactie was tegen de ruwe punk-scene waar anarchie, ruige kledij en agressiviteit verwisseld werd door nieuwe kansen, lieflijke en stijlvolle kledij en een betere samenleving. Na zijn succesvolle tijd bij Spandau Ballet heeft Tony Hadley besloten om zich te richten op zijn solocarrière.

Niet zoals de meeste artiesten werd Tony Hadley opgevoed door een familie van alledaagse werknemers, zijn vader die werkte als ingenieur voor de Britse dagblad Daily Mail en zijn moeder die werkte voor de Gemeentelijke Gezondheidsdienst. Dit belette hem niet om te beschikken van een prachtige stem. Hoewel zijn ambitie voordien bij geneeskunde lag veranderde dit al snel toen hij een zangcompetitie won. Toen wist hij dat hij met zijn stem heel ver kon geraken en dat was uiteraard ook zo. Als zanger van Spandau Ballet hebben ze het zeer ver gebracht met hun tophits als “Gold”, “Only When You Leave”, “Lifeline”, enz… Na zijn carrière bij Spandau Ballet wilde hij zich richten op zijn solocarrière en heeft tot vandaag de dag al 4 studioalbums uitgebracht. Ook heeft hij met meerdere bekende artiesten samengewerkt zoals Alice Cooper, Paul Young en zelfs onze Regi Penxten. Naast zijn carrière houdt hij zich ook bezig met het goede doel. Zelf is hij de baas van meerdere liefdadigheidsorganisaties waar hij eveneens evenementen organiseert en er optreedt. Vandaag op 55-jarige leeftijd heeft hij al zoveel verwezenlijkt, van talentvolle zanger tot gelukkige huisvader tot succesvolle entrepreneur.

Bij deze raad ik u zeker aan om Tony Hadley te boeken voor uw evenement, want deze zal er zeker voor zorgen dat uw evenement een stukje geschiedenis wordt.

Tarieven

Prijs op aanvraag

Foto's van Tony Hadley
Youtube video's van Tony Hadley
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Tony Hadley? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info