2 Unlimited boeken Ivann boeken Bandit boeken Christoff boeken Swoop boeken Frans Bauer boeken Lisa del Bo boeken Sister Sledge boeken Dj Regi boeken De Romeo's boeken Robby Longo (the voice) boeken Belle Perez boeken Kaboem boeken Steve Tielens boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Johnny Logan boeken DJ Da Rick boeken Bart Kaëll boeken Will Tura boeken André Hazes boeken Gibson Brothers boeken Lynn Sisters boeken Jelle Van Dael boeken Tony Hadley boeken Xander De Buisonjé  boeken Alex, Rudi en Ilse boeken La Folie Jolie boeken Günther Neefs boeken Mario Franco boeken Dana Winner boeken

Tom Jones

Eén van de bekendste blue-eyed soul-artiesten (een muziekstijl dat afstamt van rhythm and blues en soul en voornamelijk gezongen wordt door blanke artiesten) kunt u hier nu boeken bij Entertaining Agency. Ik heb het natuurlijk over de enige echte Tom Jones, geboren en getogen in het kleine onbekende Treforest in Wales en vandaag de dag verblijvend in ‘the city of angels’, Los Angeles. Om zijn ticket naar de stad der engelen te boeken moest Jones alleen maar zijn talent laten horen, een krachtige maar toch zo zielsvolle baritonstem. Echter moest hij een hele weg afleggen vooraleer hij aanzien kon worden als één van DE grote artiesten, dit allemaal beginnend op jonge leeftijd.

Toen hij nog een kleine jongen was zong hij al op verscheidene familiefeesten, trouwfeesten en zelfs in het schoolkoor. Desondanks zijn zangtalent, was hij zeker geen talent in het opvolgen van schoolregels. Op 16-jarige leeftijd dacht hij alleen maar aan rock ‘n’ roll, drank en meisjes. Hierdoor had zijn school geen enkele betekenis meer voor waardoor hij zijn schoolcarrière volledig de rug toekeerde. Een paar jaar later heeft Tom Jones zich aangesloten bij een Welsh pop- en rockband the Senators met wie hij al vlug lokaal beroemd werd. Enkele producers werkten samen met de band aan demo’s maar deze hadden maar weinig succes buiten Wales. Op een gewone avond toen de band speelde in een café, viel het oog van een producer genaamd Gorden Mills op het bijzondere talent van Tom Jones en was bereid om ermee samen te werken. Dankzij hem stond Tom Jones aan de top van de hitlijsten met singles zoals "It's Not Unusual", “Once Upon A Time” en “What's New Pussycat”. In de opkomende jaren werd hij alsmaar populairder met zijn hits als “Sex Bomb”, “She's a Lady”….. Hij was niet alleen op de radio te horen maar had zelfs ook enkele televisieprogramma’s zoals o.a. “Tom Jones” en “This Is Tom Jones”. Tom Jones was zeker niet bang om te experimenteren met verschillende muziekstijlen, zoals country, dance…, maar zijn hart lag nog steeds bij rhythm and blues.

Vandaag op 75-jarige leeftijd heeft Tom Jones zijn nieuwste studioalbum “Long Lost Suitcase” uitgebracht en het is standaard zo dat er bij een pas uitgebrachte studioalbum ook een wereldtournee aan vast staat. Wacht dus niet te lang af en boek Tom Jones nu voor uw evenement.

Tarieven

Prijs op aanvraag

Foto's van Tom Jones
Youtube video's van Tom Jones
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Tom Jones? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info