Free Souffriau boeken Belle Perez boeken Mario Franco boeken Frans Bauer boeken Dina Rodrigues boeken Lynn Sisters boeken DJ Da Rick boeken Willy Sommers boeken Ballonnen clown boeken Dj allround party  boeken Jan Smit boeken Vengaboys boeken Dana Winner boeken Alex, Rudi en Ilse boeken Steve Tielens boeken André Hazes boeken Jelle Van Dael boeken Peter Luts boeken K3 boeken Nick & Simon boeken Guy et les Michelins boeken Will Tura boeken Generation Alpha boeken Christoff boeken Ivann boeken Tony Hadley boeken Clouseau boeken Bart Kaëll boeken Gipsy Kings boeken Sam Gooris boeken

Nick & Simon boeken

Het lijkt me dat Volendam (een dorp gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Holland) vol zit met getalenteerde artiesten. Naast één van Nederlands grootste lievelingen Jan Smit en bekende popgroepen als BZN en 3JS, zijn het duo Nick & Simon ook geboren en getogen in het kleine Volendam. Geen idee wat ze daar te eten of te drinken krijgen maar het brengt zeker wonderen met zich mee. Volendam heeft ook zijn typische muziekstroming uitgevonden, de palingsound. Deze wordt gekenmerkt door melodieuze arrangementen met veel strijkers en blazers en zijn soort van katholieke sound. Deze laatste zorgt voor veel gevoel en eerlijkheid in de teksten en muziek. Dit is bovendien ook het typische muziek dat Nick & Simon voor jullie zullen brengen.

Beiden afkomstig uit een muzikale familie, hadden Nick Schilder en Simon Keizer het idee gekregen om een muzikale groep op te richten tijdens hun tijd in de middelbare school. Verpakt in een Volendamse jasje, speelden ze samen covers van onder andere Simon & Garfunkel en later ook hun zelfgemaakte nummers. Ze bleven niet ongezien. Tijdens hun optredens in de realitysoap van hun goede vriend en collega Jan Smit werden ze al vlug opgemerkt door topmanager Jaap Buijs. Met behulp van zijn connecties bracht hij het duo in contact met platenmaatschappij Artist & Company waar ze hun debuutalbum “Nick & Simon” hebben uitgebracht. Nog geen jaar later stond het album al in de top 10 in de Mega Album Top 100 met hitsingles als “Steeds Weer”, “Vaarwel Verleden” en “De Soldaat”. Dit was, in 2006, de officiële geboorte van het Nederlandse duo, Nick & Simon. Het succes begon alsmaar te groeien voor het duo. In 2007 en later nog in 2010 kregen ze de Zilveren Harp toegekend voor hun bijdrage aan de Nederlandse muziek. Hun opvolgende studioalbums “Vandaag”, “Luister”, “Fier” en “Sterker” behaalden platina en zoals Frans Bauer en Jan Smit, kregen Nick & Simon ook hun eigen tv-programma’s.

Jaren later zijn ze op muzikaal vlak volwassener geworden, wat vooral te horen is aan hun laatste uitgebrachte studioalbum “Open”. Bij deze kun je evenwel frisse en dansbare nummers zoals “Open je Hart” en “Je Weet Toch” als gevoelsvolle en sentimentele ballads zoals “Zonder Jou” en “Ik Weet dat je Sterker Bent” verwachten. U mag er zeker van zijn dat als Nick & Simon op het podium zullen staan, het een intense show zal worden.

Tarieven

Prijs op aanvraag

Foto's van Nick & Simon
Youtube video's van Nick & Simon
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Nick & Simon? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info