André Hazes boeken Tom Jones boeken Johnny Logan boeken Natalia boeken Golden Earring boeken Willy Sommers boeken Dj allround party  boeken Xander De Buisonjé  boeken Robby Longo (the voice) boeken Guy et les Michelins boeken Luc Steeno boeken Frank-Galan boeken Lynn Sisters boeken Swoop boeken Alex, Rudi en Ilse boeken PartyTrooperz boeken Wendy Van Wanten boeken Gipsy Kings boeken 2 Unlimited boeken La Folie Jolie boeken Kim Dejonghe boeken Dana Winner boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Lisa del Bo boeken Will Tura boeken Peter Luts boeken Jan Smit boeken Stan Van Samang boeken Dance-acts boeken Lindsay boeken

Nathalie Tané boeken

Nathalie Tané boekenVelen spreken over haar: Nathalie Tané. Sommigen horen het nog in Keulen donderen en toch... Nu al wordt zij 'de prinses van het Vlaamse levenslied' genoemd... Maar wie is die goedlachse, jonge schone? Nathalie Tané werd geboren in Antwerpen (14-02-1984) als oudste van vier en groeide op in een warm en muzikaal nest in het mooie, groene Zoersel.

Haar eerste zanglessen nam ze toen ze negen jaar was en dit bij Katarina Moesen in de muziekacademie van Wijnegem. Ze stond echter al veel vroeger op het podium. Ze heeft zowat het klassieke patroon dat iedereen die droomt van een zangcarrière doorlopen. Klein beginnen, een begeleider of een bandje, met een aantal meisjes samen of toch weer solo.

In 2000 nam ze deel aan POPSTARS op VT4 en scoorde bijzonder hoog. Ze haalde het tot de laatste 25 en mocht, als 17 jarige en jongste van de kandidaten, mee op stage naar Londen. Vanaf 2005 maakt ze ook deel uit van FINE FLEUR, het koor dat o.m. present is op The Night Of The Proms. In dit 50-koppig koor zingt zij mee met de eerste sopranen.

Op 28 juli 2009 werd Nathalie voorgesteld en pers en publiek en gedoopt tot 'de prinses van het Vlaamse levenslied'. Bijgestaan door meter Miriam Jacques en peter Bart Kaëll zou ze er moeten in slagen een succesvolle carrière uit te bouwen. Doopvader en manager Patrick Vandewattijne heeft plechtig beloofd zijn poulain te steunen en haar te helpen bij het verwezenlijken van haar kinderdroom. Doopmeester Johan Verstreken gaf zijn zegen en zag dat het goed was. 31 juli 2009 lag de debuutsingle 'Elke keer (als jij me kust)' in de winkel. Eind november volgde 'Sterren aan de hemel', een rustig nummer, speciaal gekozen voor de eindejaarsperiode. 'Iedereen BV' ligt sinds 26 februari 2010 in de platenzaak. Het nummer werd al meteen van bij de CD release getipt als mogelijke opvolger voor 'Sterren aan de hemel' en dus de derde single van Tané. Met 'Iedereen BV' kiezen Nathalie en haar entourage voor een echte feesthit.

Wordt vervolgd...

Tarieven :

Live on tape  - 995 euro  (excl btw)

Foto's van Nathalie Tané
Youtube video's van Nathalie Tané
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Nathalie Tané? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter