Belle Perez boeken Free Souffriau boeken Luc Steeno boeken Vengaboys boeken Natalia boeken Will Tura boeken Guy et les Michelins boeken 2 Unlimited boeken Frank-Galan boeken Wendy Van Wanten boeken Sharita boeken Xander De Buisonjé  boeken Ballonnen clown boeken Golden Earring boeken Stan Van Samang boeken Dana Winner boeken Lissa Lewis boeken De Romeo's boeken Kaboem boeken Willy Sommers boeken Generation Alpha boeken Jan Smit boeken Jelle Van Dael boeken Gipsy Kings boeken Dj Sven Ornelis boeken Sam Gooris boeken Tatyana Storm boeken Clouseau boeken La Folie Jolie boeken Lynn Sisters boeken

Kurt Lotigiers Boeken

Kurt Lotigiers heeft al lang geen introductie meer nodig aan het grote publiek, hij heeft zich als kwalitatieve live zanger ook al meermaals bewezen op meerdere grote podia. Hij kwam in de spotlights door zijn deelname aan Eurosong 2004 waar hij de zelfgeschreven ballade ‘My Heart’ zong. In 2006 bracht hij onder eigen label het nummer ‘The Only Girl’ uit met bijhorende videoclip. Kurt is één van de artiesten die er van houd om zijn eigen nummers te componeren en te voorzien van ludieke teksten met een idyllische touch. In september 2013 bracht hij de zelfgeschreven ballade nummer “Als Je Gaat” uit. De Zomer 2014 Annelies dat op veel bijval mocht rekenen van de media in Vlaanderen. Maar ook airplay kreeg in Nederland, Duitsland & Oostenrijk. En deze zomer hebben we het aanstekelijke nummer Een Zwoele Hete Zomer dat wel eens een zomerhit zou kunnen worden.

Kurt is zowel geschikt voor een jong publiek als voor een publiek van middelbare leeftijd die van een kwalitatief en gevarieerd repertoire houdt. Hij brengt zowel een dansbaar als ambiance programma waarbij het publiek volledig uit z’n dak kan gaan. Met een mix van Nederlandstalige als Engelstalige ambiance, rock, pop, disco en ballades weet deze allround performer menig publiek te bekoren.

Tarieven :

Live on tape - 995 euro (excl. BTW)

 

Foto's van Kurt Lotigiers
Youtube video's van Kurt Lotigiers
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Kurt Lotigiers? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter