Dance-acts boeken PartyTrooperz boeken Frank-Galan boeken Jelle Van Dael boeken Dj Sven Ornelis boeken Mario Franco boeken Kim boeken Tatyana Storm boeken De Romeo's boeken Willy Sommers boeken Peter Luts boeken Jennifer Berton boeken Alex, Rudi en Ilse boeken DJ Ward vs Droidzie boeken André Jr Hazes en Roxaenne boeken Tom Jones boeken Ballonnen clown boeken Gipsy Kings boeken Stripact boeken Jan Smit boeken Tony Hadley boeken Gers Pardoel boeken Bart Kaëll boeken Christoff boeken Dana Winner boeken Gibson Brothers boeken Robby Longo (the voice) boeken Lissa Lewis boeken Sharita boeken Belle Perez boeken

Günther Neefs boeken

Günther Neefs werd in Mechelen geboren op 21.09.1965.

Als iemand ooit voorbestemd was om in de muziekwereld terecht te komen, dan was het Günther Neefs.

Gunther Neefs heeft een fantastisch mooie warme stem! Gunther Neefs kan zowel geboekt worden met live band als voor een live on tape optreden.

Ook kan je Gunther Neefs boeken voor een gastoptredens. Gunther werkt meestal met zijn vaste klank-en lichttechnici maar indien de klankinstallatie goedgekeurd wordt door die mensen kan het ook met een andere installatie.

Günther Neefs heeft een uitgebreid programma. Pop, rock, covers, maar vooral eigen werk, want hoewel zijn stem erg aan die van Louis doet denken, is Günther vast besloten een eigen richting in te slaan. Klein detail om misverstanden de wereld uit te helpen, Gunther zingt geen nummers van zijn bekende vader

Biografie:

 

Kenners noemen de stem van Günther Neefs doorleefd. Zij hebben gelijk, want van kindsbeen af is Günther begeesterd door temperamentvolle ritmes en hij begint zijn carrière in 1985 als percussionist bij een bigband. Omringd door blazers en ritmesecties voelt hij zich als een vis in het water en het duurt niet lang voor zijn wonderbaarlijke stem hem achter de microfoon doet belanden.

Ondertussen staan er al 11 full cd’s op het palmares. Ook hier oogst Günther een onwrikbare waardering van publiek en collega’s: pop, rock, soft-jazz, swing, soul, bigband, ballade en funk smelten harmonieus samen tot één brok power. Zowel in het Nederlands als in het Engels laat hij van zich spreken.

Zijn vierde Nederlandstalige cd is een pareltje dat tot stand is gekomen door de creatieve samenwerking tussen enkele toppers uit de Vlaamse muziekwereld. Ronny Mosuse, Bart Peeters, Jan Leyers, Frank Vander linden en Hugo Matthysen leveren een stevige bijdrage. Günthers warme stem is de kers op de taart.

Voor zijn Engelstalig repertoire kiest Günther steevast voor songs met een sterke ziel, die schreeuwen om een staaltje van zijn sterke live-reputatie. ‘Special Request I & II’, ‘The Love Album’, ‘Swing is the thing’ en ‘My Soul’ illustreren de veelzijdigheid van de warmste stem van Vlaanderen. De inbreng van topproducers en de crème de la crème uit de muzikantenwereld plaatsen hem ook hier op eenzame hoogte.

Reizend van dorpen naar steden, naar concert- en feestzalen, op bedrijfsfeesten en festivals, begeleid door zijn 4-Band of omringd door een podium vol muzikanten, heeft hij de laatste 21 jaar een ijzersterke reputatie opgebouwd als een uniek entertainer, die zijn publiek zeker inpakt met zijn unieke persoonlijkheid en zijn kenmerkende, warme stem. Geen wonder dat zijn cd’s moeiteloos hoge toppen scheren en zijn live-optredens een ongezien succes garanderen!

 

TARIEVEN :

Gunther Neefs & 4-band: 60 minuten - excl. PA  -  3695 euro
Gunter Neefs & orkest: 8 muzikanten 60 minuten/5u orkest - excl. PA  - 3870 euro 
Gunther Neefs Live on Tape, openbaar, 45 minuten, niet openlucht - incl. PA - prijs op aanvraag
Gunter Neefs Live on Tape, openbaar, 45 minuten, niet openlucht- excl. PA - 1500 euro

 

Foto's van Günther Neefs
Youtube video's van Günther Neefs
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Günther Neefs? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter