2 Unlimited boeken Kim Dejonghe boeken Ivann boeken K3 boeken Lisa del Bo boeken Kaboem boeken Clouseau boeken Dj Regi boeken Jan Smit boeken Nick & Simon boeken Willy Sommers boeken Sister Sledge boeken Guy et les Michelins boeken Frans Bauer boeken Dj Sven Ornelis boeken Bart Kaëll boeken Mario Franco boeken Belle Perez boeken Bandit boeken De Romeo's boeken Jelle Van Dael boeken Will Tura boeken Cece Noir boeken Gers Pardoel boeken Lindsay boeken Lynn Sisters boeken DJ Da Rick boeken Tom Jones boeken Christoff boeken Sharita boeken

Gene Thomas boeken

Gene Thomas boeken

Hij is een gezellige prater, heeft gevoel voor humor en kan akoestisch of met een band als geen ander zijn publiek entertainen. Gene Thomas (22 augustus 1972) staat bekend als singer/songwriter en als sympathieke televisiepresentator.
 
Sinds 2003 timmert Gene Thomas enthousiast aan de weg van zijn solocarrière. De Nederlandstalige debuutsingle ‘Voor haar’ is meteen raak. Het liedje staat wekenlang hoog in de hitparade en behaalt een gouden plaat. De opvolger ‘Wees van mij’ is de titelsong van de Vlaamse tv-serie ‘Aspe’. Het nummer wordt grijsgedraaid op de radio en is eveneens een kanjer van een hit.
Kort daarna volgt de release van de eerste langspeler ‘Dichterbij’. In een mum van tijd vliegen maar liefst 25.000 exemplaren over de toonbank, goed voor goud. Het gaat de blonde zanger voor de wind. De ‘Dichterbij Live Tour’ trekt overal in Vlaanderen volle theaterzalen. Als kers op de taart verzorgt Gene Thomas het voorprogramma van Marco Borsato in een tjokvol Antwerps Sportpaleis.
Met zijn tweede – en opnieuw gouden – album ‘Evenwicht’ (2005) nestelt Gene Thomas zich in de top van de Vlaamse popsterren. Hij brengt een gesmaakte mix van ballades, midtempo popsongs en stevige rocknummers. Het grote publiek lust er wel pap van.
 
Liefde voor muziek, Gene Thomas! Zal absoluut zeker vervolgd worden!!
 
Tarieven :

Songs for wedding: (20 a 30 minuten)
Live in concert 75 min : 3950 euro  (excl btw) - Zomermaanden 4450 euro
Live on tape 45 min : 1.495 euro  (excl btw) - Zomermaanden: 1695 euro
Bedrijfs presentatie: vanaf 995 euro (excl btw)

Foto's van Gene Thomas
Youtube video's van Gene Thomas
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Gene Thomas? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter