Lindsay boeken Wendy Van Wanten boeken Belle Perez boeken Ballonnen clown boeken Lynn Sisters boeken Steve Tielens boeken Xander De Buisonjé  boeken Gibson Brothers boeken Willy Sommers boeken Günther Neefs boeken Gers Pardoel boeken Stan Van Samang boeken Lisa del Bo boeken Ivann boeken Stripact boeken Sharita boeken Gipsy Kings boeken Cece Noir boeken Peter Luts boeken La Folie Jolie boeken André Hazes boeken PartyTrooperz boeken Clouseau boeken Swoop boeken Dina Rodrigues boeken Johnny Logan boeken Bandit boeken 2 Unlimited boeken DJ Da Rick boeken Will Tura boeken

Gene Thomas boeken

Gene Thomas boeken

Hij is een gezellige prater, heeft gevoel voor humor en kan akoestisch of met een band als geen ander zijn publiek entertainen. Gene Thomas (22 augustus 1972) staat bekend als singer/songwriter en als sympathieke televisiepresentator.
 
Sinds 2003 timmert Gene Thomas enthousiast aan de weg van zijn solocarrière. De Nederlandstalige debuutsingle ‘Voor haar’ is meteen raak. Het liedje staat wekenlang hoog in de hitparade en behaalt een gouden plaat. De opvolger ‘Wees van mij’ is de titelsong van de Vlaamse tv-serie ‘Aspe’. Het nummer wordt grijsgedraaid op de radio en is eveneens een kanjer van een hit.
Kort daarna volgt de release van de eerste langspeler ‘Dichterbij’. In een mum van tijd vliegen maar liefst 25.000 exemplaren over de toonbank, goed voor goud. Het gaat de blonde zanger voor de wind. De ‘Dichterbij Live Tour’ trekt overal in Vlaanderen volle theaterzalen. Als kers op de taart verzorgt Gene Thomas het voorprogramma van Marco Borsato in een tjokvol Antwerps Sportpaleis.
Met zijn tweede – en opnieuw gouden – album ‘Evenwicht’ (2005) nestelt Gene Thomas zich in de top van de Vlaamse popsterren. Hij brengt een gesmaakte mix van ballades, midtempo popsongs en stevige rocknummers. Het grote publiek lust er wel pap van.
 
Liefde voor muziek, Gene Thomas! Zal absoluut zeker vervolgd worden!!
 
Tarieven :

Songs for wedding: (20 a 30 minuten)
Live in concert 75 min : 3950 euro  (excl btw) - Zomermaanden 4450 euro
Live on tape 45 min : 1.495 euro  (excl btw) - Zomermaanden: 1695 euro
Bedrijfs presentatie: vanaf 995 euro (excl btw)

Foto's van Gene Thomas
Youtube video's van Gene Thomas
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Gene Thomas? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter