2 Unlimited boeken DJ Da Rick boeken Lynn Sisters boeken Generation Alpha boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Vengaboys boeken Kaboem boeken Steve Tielens boeken Gibson Brothers boeken Belle Perez boeken Peter Luts boeken Clouseau boeken Christoff & Lindsay boeken Stripact boeken Eveline Cannoot boeken Lisa del Bo boeken Sam Gooris boeken Jan Smit boeken Casino Games boeken Xander De Buisonjé  boeken Dana Winner boeken After8 boeken Lissa Lewis boeken Amaryllis Temmerman boeken Gipsy Kings boeken Christoff boeken Tony Hadley boeken Tatyana Storm boeken Alex, Rudi en Ilse boeken Guy et les Michelins boeken

Gene Thomas boeken

Gene Thomas boeken

Hij is een gezellige prater, heeft gevoel voor humor en kan akoestisch of met een band als geen ander zijn publiek entertainen. Gene Thomas (22 augustus 1972) staat bekend als singer/songwriter en als sympathieke televisiepresentator.
 
Sinds 2003 timmert Gene Thomas enthousiast aan de weg van zijn solocarrière. De Nederlandstalige debuutsingle ‘Voor haar’ is meteen raak. Het liedje staat wekenlang hoog in de hitparade en behaalt een gouden plaat. De opvolger ‘Wees van mij’ is de titelsong van de Vlaamse tv-serie ‘Aspe’. Het nummer wordt grijsgedraaid op de radio en is eveneens een kanjer van een hit.
Kort daarna volgt de release van de eerste langspeler ‘Dichterbij’. In een mum van tijd vliegen maar liefst 25.000 exemplaren over de toonbank, goed voor goud. Het gaat de blonde zanger voor de wind. De ‘Dichterbij Live Tour’ trekt overal in Vlaanderen volle theaterzalen. Als kers op de taart verzorgt Gene Thomas het voorprogramma van Marco Borsato in een tjokvol Antwerps Sportpaleis.
Met zijn tweede – en opnieuw gouden – album ‘Evenwicht’ (2005) nestelt Gene Thomas zich in de top van de Vlaamse popsterren. Hij brengt een gesmaakte mix van ballades, midtempo popsongs en stevige rocknummers. Het grote publiek lust er wel pap van.
 
In 2008 verrast de jonge popster menig muziekliefhebber met zijn ‘I Love the 80’s’-concerten. Hij rockt als de beste en vertolkt de grootste meezingers van supervedetten zoals Bryan Adams en Bon Jovi.
Hij staat voorjaar 2010 op de planken van de Stadsschouwburg in Antwerpen voor de Musical “Notre dame de Paris”.
 
Al jarenlang geniet Gene Thomas een uitstekende livereputatie. In zijn nieuwste show staat hij met vijf rasmuzikanten op het podium. Ze pakken uit met een stomende set met alle nederlandstalige hits en swingende 80’s hits.
Gene presenteert in de zomer van 2011 de Anne zomertour die een massa volk op de been brengt. Eerder had Gene al zijn sporen verdiend als presentator bij TMF, Ketnet en VijfTV.
 
Najaar 2012 brengt Gene het sterke popalbum ‘Ontvlambaar’ uit. Leadsingle ‘Mag Ik Altijd Met Je Mee?” prijkt binnen de kortste keren bovenaan de Vlaamse Top 10 en ook de Ultratop 50 blijft niet ongevoelig voor de charmante single. Tweede single ‘Waarom’ is meteen een gangmaker bij optredens en wordt vergezeld door een spraakmakende videoclip. Door zijn deelname aan de succesvolle televisieformat ‘Expeditie Robinson’ valt Gene ook op bij onze noorderburen.
 
Zomer 2013 breekt hij het kot af met zijn zomerse single "Dan gaan we dansen" waar hij maar het liefst 5 keer mee te zien is bij Vlaanderen Muziekland. Ook is hij dit jaar met dezelfde single genomineerd voor de Radio 2 zomerhit , en met zijn vorige single " Waarom" genomineerd voor "beste song nederlandstalig".
 
Tarieven :

Songs for wedding: (20 a 30 minuten)
Live in concert 75 min : 3950 euro  (excl btw)
Live on tape 45 min : 1.295 euro  (excl btw)
Bedrijfs presentatie: 995 euro (excl btw)

Foto's van Gene Thomas
Youtube video's van Gene Thomas
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Gene Thomas? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter