Will Tura boeken Gers Pardoel boeken 2 Unlimited boeken Willy Sommers boeken Nick & Simon boeken Belle Perez boeken Peter Luts boeken De Romeo's boeken Luc Steeno boeken Lissa Lewis boeken PartyTrooperz boeken Tony Hadley boeken Stan Van Samang boeken André Hazes boeken Ivann boeken K3 boeken Xander De Buisonjé  boeken Wendy Van Wanten boeken Dance-acts boeken Christoff boeken La Folie Jolie boeken Frank-Galan boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Clouseau boeken DJ Da Rick boeken Bart Kaëll boeken Dana Winner boeken Free Souffriau boeken Kim Dejonghe boeken Lindsay boeken

Frans Bauer Boeken

Van jongs af aan droomde Frans Bauer ervan ooit op het podium te staan als professionele zanger... wel zijn droom kwam uiteraard uit. Het begon allemaal toen hij op elfjarige leeftijd in het voorprogramma mocht staan van één van zijn grootste idolen Koos Alberts. Hierdoor werd hij alsmaar meer gemotiveerd en vastberaden om door te zetten en meer zijn best te doen om aan de top te raken. Hij boekte resultaat. Frans Bauer's zangcarrière ging alsmaar bergopwaarts. Op negentienjarige leeftijd maakte hij al reeds zijn eerste studioalbum 'Op weg naar het geluk' met hulp van producers Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp. Zo kreeg hij dankzij zijn eerste studioalbum regionale bekendheid, maar het duurde niet lang meer tot hij landelijk bekend werd. Dankzij zijn verschijning in het televisieprogramma 'All you need is love' en nadien zijn eerste hitsingle 'Als sterren aan de hemel staan', wist iedereen in Nederland wie Frans Bauer was. Dit was het begin van een mooie en professionele zangcarrière en vele ervaringen.

Hij brak door op de Duitse markt, waar "Schlagers" nu eenmaal altijd zeer populair zijn bij het groot publiek. Met zijn schlageralbum 'Weil ich dich liebe' veroverde hij in één klap de harten van onze oosterburen, een succes dat hij in Oostenrijk en Zwitserland evenaarde met het album 'Liebesbriefe'. Ook in eigen land bleef hij zeer populair. Met zijn 'Live in Concert' tourde hij - en nu nog altijd - het hele land door met in 1998 het succesvolle mega-optreden 'Frans Bauer in Ahoy', in 1999 en 2001 met evenveel succes herhaald. In de jaren daarna heeft hij nog minstens twaalf albums gemaakt die allen zonder probleem goud of platina haalden. Later was hij ook te zien in enkele televisieprogramma's ('De Bauers' en 'Frans & Marianne') en films ('Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot' en 'Flikken Maastricht') en raakte hij ook betrokken in meerdere liefdadigheidswerken zoals 'Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting' en zijn eigen kinderfonds 'Sterrenfonds Laat Kinderen Stralen'.

Vandaag de dag viert Frans Bauer zijn 20-jarige jubileum met zijn nieuwste album 'Lieve schat'. Het album bevat 14 gloednieuwe nummers, die Bauer zelf schreef, badend in de gezellige sfeer van het levenslied en de polonaise. Deze Nederlandse topschlagerartiest is nog ver van stoppen met zingen. Het lijkt wel of hij meer energie en goesting heeft in het leven dan voorheen.

TARIEVEN :

Live on tape 1*40 minuten - 9950 euro (excl. BTW)

Foto's van Frans Bauer
Youtube video's van Frans Bauer
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Frans Bauer? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter