Jelle Van Dael boeken K3 boeken Gibson Brothers boeken Kim boeken Steve Tielens boeken Sharita boeken Nick & Simon boeken Dance-acts boeken Wendy Van Wanten boeken Lindsay boeken Luc Steeno boeken De Romeo's boeken Frank-Galan boeken Willy Sommers boeken Stan Van Samang boeken Tony Hadley boeken Frans Bauer boeken Mario Franco boeken After8 boeken Dj Regi boeken 2 Unlimited boeken Will Tura boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Johnny Logan boeken Free Souffriau boeken Alex, Rudi en Ilse boeken Gipsy Kings boeken Robby Longo (the voice) boeken Dj Sven Ornelis boeken

Elle Yana Boeken

Elle Yana's carrière ging van start in 2006 toen ze een professionele muzikant wist te overtuigen dankzij haar zangtalenten, maar het begon eigenlijk allemaal toen ze werd geboren in 1982 in Gent onder haar echte naam Ellen Van Gaveren. Als vroegere klein meisje was Ellen al reeds gepassioneerd door muziek. Op 5-jarige leeftijd ging zij naar de muziekacademie om haar ambitie als muzikante te verwezenlijken. Meerdere muziekinstrumenten zoals de dwarsfluit, de saxofoon... heeft zij daar leren bespelen en eveneens haar zang (in de muziekstijl jazz) leren ontwikkelen. Op haar 14de heeft ze die talenten dan leren benutten door in een coverband te spelen waar ze eveneens de echte muziekwereld van binnenuit leerde kennen. Bij één van haar optredens met haar coverband heeft haar zang dan uiteindelijk de professionele muzikant weten te overtuigen en was dit het begin van Elle Yana (zonder de coverband).

Een jaar na het begin van haar carrière als Elle Yana trad ze al op in heel België, aan de kust, op meerdere podia, in verschillende zalen... Na haar verovering van België ging ze over naar de Côte d'Azur om daar de mensen in te palmen met haar jazzy stem. Ze trad zelfs al meerdere keren op in de beroemde Cannes (nu nog altijd) waar ze nieuwe, interessante mensen leerde kennen die een grote invloed waren op haar carrière. Vandaag de dag in 2015 is Elle Yana nog altijd even beroemd als van tevoren, treedt ze nog altijd op in één van de mooiste steden Cannes en brengt ze nog altijd fenomenale albums uit.

Tarieven :

 Live on tape 1*60 minuten - 600 euro (excl. BTW)
 Live on tape 1*60 minuten - dj set tot 03u - 950 euro

Foto's van Elle Yana
Youtube video's van Elle Yana
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Elle Yana? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter