Stripact boeken Tony Hadley boeken Bandit boeken Nick & Simon boeken Mario Franco boeken Generation Alpha boeken Tom Jones boeken La Folie Jolie boeken Willy Sommers boeken Dj Sven Ornelis boeken Stan Van Samang boeken Clouseau boeken Will Tura boeken Steve Tielens boeken Lisa del Bo boeken Luc Steeno boeken Kaboem boeken Paul Severs boeken Christoff boeken Free Souffriau boeken K3 boeken Dj Steve boeken De Romeo's boeken Guy et les Michelins boeken Swoop boeken DJ Da Rick boeken Lindsay boeken Lynn Sisters boeken Frank-Galan boeken Jelle Van Dael boeken

Dana Winner boeken

Dana Winner boekenIn 1989 scoort Dana haar eerste hit met “Op het dak van de wereld”. Daarna volgden de hits elkaar snel op met als absolute topper “Woordenloos”. De single staat 3 maanden onafgebroken aan de top van de charts.

In 1993 komt haar eerste album “Regenbogen” op de markt. Sindsdien is Dana een gevestigde waarde in binnen- en buitenland, die staat voor kwaliteit en klasse. Inmiddels is Dana ook een grote naam in Nederland, Duitsland, Zuid-Afrika en scoorde ze ook met haar albums in de Top 10 van Zweden en Oostenrijk. Voor “Tussen nu en morgen” deed Dana beroep op songwriter/producer Edwin van Hoevelaak (bij ons bekend als producer van de hits van Jeroen van der Boom, Nick & Simon en vele anderen). Edwin wist precies de sfeer vast te leggen die Dana op haar nieuwe CD wou. Fris, eigentijds, maar soms ook een tikkeltje weemoedig… Het album stond voorjaar 2009 centraal in een grote tour langs Nederlandse en Vlaamse theaters, met 26 voorstellingen.

In 2007 sloot Dana een eerste succesvolle fase van haar carrière af van de “Platinum Collection”, een drie dubbele CD die haar beste Nederlandse en anderstalige nummers verzamelde. Het album werd in de Benelux een succes en haalde in Zuid Afrika de top van de hitparade en verkocht ruim 40,000 exemplaren. In de lente staat de ‘Platinum Collectie’ in een voor Duitsland aangepaste versie, op release.

Naast de Duitse versie van de ‘Platinum Collection’ stond er in 2009 ook de release van een nieuw studioalbum ( ‘Between now and tomorrow’) voor de Zuid-Afrikaanse markt op de agenda en werd ’20 jaar’ Dana Winner mooi in de verf gezet. Vanaf november 2010 is de nieuwe cd 'Parels uit de Noordzee' verkrijgbaar. Een cd met herwerkte versies van o.a. Clouseau, K3, Adamo, Conny Vandenbos,...

Dana Winner is momenteel met het programma, 'Liefde voor muziek' hoge toppen aan het scoren!

Tarieven :

Dana Winner live in concert : 2 muzikanten - 4950 euro 
Dana Winner live in concert: 5 muzikanten - 6950 euro
Dana Winner kerstconcert: 9500 euro

Live on tape: 35 minuten - 3950 euro (ENKEL PRIVE)

Foto's van Dana Winner
Youtube video's van Dana Winner
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Dana Winner? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info

Newsletter