Ivann boeken Tony Hadley boeken Sister Sledge boeken Peter Luts boeken Ballonnen clown boeken Johnny Logan boeken Dina Rodrigues boeken Will Tura boeken Guy et les Michelins boeken Lindsay boeken Clouseau boeken 2 Unlimited boeken Jan Smit boeken Swoop boeken Frank-Galan boeken Sam Gooris boeken Gibson Brothers boeken Stripact boeken André Hazes boeken Wendy Van Wanten boeken La Folie Jolie boeken Steve Tielens boeken Xander De Buisonjé  boeken DJ Da Rick boeken Tatyana Storm boeken De Romeo's boeken Tom Jones boeken Dana Winner boeken Gipsy Kings boeken Free Souffriau boeken

Cece Noir boeken

Door de jaren heen werd de saxofoon gezien als een muziekinstrument dat alleen maar bespeeld werd door jazzmuzikanten in cafés, maar gezien muzikanten graag experimenteren en we in een periode gekomen zijn waar alles mogelijk is, wordt de saxofoon nu ook bij andere muziekstijlen gebruikt. In deep house (een afstammeling van house en jazz) wordt de saxofoon veel bespeeld. Jazz is een muziekstijl die je laat dansen tot de pannen van het dak vliegen, maar wat gebeurt er als je house met jazz combineert? Je creëert een warm gevoel, een gevoel dat je hebt wanneer je aan het dansen bent op een warme en zonnige dag op een strandfeest in Ibiza en je daar “figuurlijk” danst tot de pannen van het dak vliegen.

Daarom stellen wij u voor, Cece Noir, een stijlvolle saxofoniste die u dit gevoel kan bezorgen. Samen met een DJ speelt zij zowel op diepe housetracks als andere muziekstijlen zoals ballads en swingende 80’s muziek, allemaal afhangend van het type evenement. U hoort het goed, Cece Noir kunt u hier evenwel boeken voor een muziekevenement als een bedrijfsevenement en trouwfeest. Het idee achter dit Cece Noir wordt u onmiddellijk duidelijk, maar eerst wat meer over haar zelf. Cece Noir geboren als Caroline Breugem is een jonge vrouw afkomstig uit Nederland en was al sinds jonge leeftijd gepassioneerd door muziek. Na enkele jaren te hebben gespeeld in een coverband is ze haar eigen weg opgegaan als soloartieste. Spelend met muzikanten uit verschillende muziekachtergronden heeft ze een uitgebreid muziekkennis opgedaan waardoor ze met haar saxofoon vele liedjes kan coveren. Buiten het optreden brengt ze ook haar tijd door in de studio waar ze samen met DJ’s uit het binnen- en buitenland experimenteert. Dit vloeide uit op een eigen nummer, een echte must-hear.

De warme en zonnige dagen komen er bijna aan, dus ik zou niet te lang meer wachten om Cece Noir te boeken voor uw buitenactiviteiten/evenementen, want wie zou er eerlijk gezegd nu geen dagje willen vieren op de mooie stranden van Ibiza genietend van deugddoende saxofoonbeats, of het nu voor een strand- of een trouwfeest is?

Tarieven

Optreden tijdens een dj-set  - 450 euro (excl. BTW) , km vergoeding vanaf Antwerpen, 0,19€/km
Lounge optreden kan zonder dj
Dj kan vanaf 450 euro of de door jullie gekozen dj zijn.

Foto's van Cece Noir
Youtube video's van Cece Noir
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Cece Noir? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info