Bandit boeken Stan Van Samang boeken PartyTrooperz boeken Will Tura boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Bart Kaëll boeken Lindsay boeken Luc Steeno boeken Frank-Galan boeken André Hazes boeken Nick & Simon boeken Gers Pardoel boeken La Folie Jolie boeken 2 Unlimited boeken Dj allround party  boeken Cece Noir boeken Jelle Van Dael boeken Tom Jones boeken Guy et les Michelins boeken Dana Winner boeken Swoop boeken Kaboem boeken Sister Sledge boeken Ballonnen clown boeken Tony Hadley boeken Dina Rodrigues boeken Peter Luts boeken Dj Regi boeken Golden Earring boeken Vengaboys boeken

Cece Noir boeken

Door de jaren heen werd de saxofoon gezien als een muziekinstrument dat alleen maar bespeeld werd door jazzmuzikanten in cafés, maar gezien muzikanten graag experimenteren en we in een periode gekomen zijn waar alles mogelijk is, wordt de saxofoon nu ook bij andere muziekstijlen gebruikt. In deep house (een afstammeling van house en jazz) wordt de saxofoon veel bespeeld. Jazz is een muziekstijl die je laat dansen tot de pannen van het dak vliegen, maar wat gebeurt er als je house met jazz combineert? Je creëert een warm gevoel, een gevoel dat je hebt wanneer je aan het dansen bent op een warme en zonnige dag op een strandfeest in Ibiza en je daar “figuurlijk” danst tot de pannen van het dak vliegen.

Daarom stellen wij u voor, Cece Noir, een stijlvolle saxofoniste die u dit gevoel kan bezorgen. Samen met een DJ speelt zij zowel op diepe housetracks als andere muziekstijlen zoals ballads en swingende 80’s muziek, allemaal afhangend van het type evenement. U hoort het goed, Cece Noir kunt u hier evenwel boeken voor een muziekevenement als een bedrijfsevenement en trouwfeest. Het idee achter dit Cece Noir wordt u onmiddellijk duidelijk, maar eerst wat meer over haar zelf. Cece Noir geboren als Caroline Breugem is een jonge vrouw afkomstig uit Nederland en was al sinds jonge leeftijd gepassioneerd door muziek. Na enkele jaren te hebben gespeeld in een coverband is ze haar eigen weg opgegaan als soloartieste. Spelend met muzikanten uit verschillende muziekachtergronden heeft ze een uitgebreid muziekkennis opgedaan waardoor ze met haar saxofoon vele liedjes kan coveren. Buiten het optreden brengt ze ook haar tijd door in de studio waar ze samen met DJ’s uit het binnen- en buitenland experimenteert. Dit vloeide uit op een eigen nummer, een echte must-hear.

De warme en zonnige dagen komen er bijna aan, dus ik zou niet te lang meer wachten om Cece Noir te boeken voor uw buitenactiviteiten/evenementen, want wie zou er eerlijk gezegd nu geen dagje willen vieren op de mooie stranden van Ibiza genietend van deugddoende saxofoonbeats, of het nu voor een strand- of een trouwfeest is?

Tarieven

Optreden tijdens een dj-set  - 450 euro (excl. BTW) , km vergoeding vanaf Antwerpen, 0,19€/km
Lounge optreden kan zonder dj
Dj kan vanaf 450 euro of de door jullie gekozen dj zijn.

Foto's van Cece Noir
Youtube video's van Cece Noir
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Cece Noir? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info