Xander De Buisonjé  boeken André Hazes boeken Sister Sledge boeken Günther Neefs boeken Generation Alpha boeken Tom Jones boeken Gers Pardoel boeken La Folie Jolie boeken Bart Kaëll boeken Jelle Van Dael boeken Clouseau boeken Dina Rodrigues boeken Dj Regi boeken Dance-acts boeken De Romeo's boeken Gipsy Kings boeken Free Souffriau boeken Jan Smit boeken Lissa Lewis boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Gibson Brothers boeken Stan Van Samang boeken 2 Unlimited boeken Luc Steeno boeken Dana Winner boeken Robby Longo (the voice) boeken Willy Sommers boeken Vengaboys boeken Bandit boeken Natalia boeken

Bart Kaëll boeken

Bart Kaëll boekenBart Kaëll werd geboren als Bart Gijselinck op 2 augustus 1960 te Oudenaarde en bracht er zijn kinderjaren en jeugd door in de veilige omgeving van Ename. Tot zijn 16 jaar doorliep Bart de scholen in zijn geboortestreek.

Snel werd duidelijk dat Bart een passie had voor tekenen en muziek. Daarom volgde hij ook notenleer en gitaarlessen in de Stedelijke muziekschool van Oudenaarde, en later ook avondlessen "publiciteitstekenen" aan de Academie van Maagdendale.

1986 - Bart kreeg de waardering die hij verdiende met "La Mamadora". Dat zelfgeschreven nummer werd een superhit, meegezongen door jong én oud !

1989 - Toen kreeg Bart steun van Roland Verlooven en ontstonden succesliedjes als "De Marie-Louise", "Duizend terrassen in Rome" en "Zeil je voor het eerst", allemaal goed voor platina. Dankzij VTM kregen Vlaamse artiesten meer kansen en de ene hit volgde de andere op. Bart werd door VTM gecontacteerd om de VTM-Mini-playback-show te presenteren en dat werd een schot in de roos. Nadien kreeg hij de presentatie van de Soundmixshow toegewezen (en vervulde die taak 10 jaar met zijn gekend enthousiasme). Ondertussen waren reeds diverse gouden en platina lp's en cd's verschenen. Hits als "Mooi om te zien", "Marlène", "Mooi weer vandaag" en "Samen in de zon" wisselden elkaar af.

1994 - Bart volgde Walter Capiau op als presentator van "Het Rad van Fortuin". Dat werd door het publiek zéér goed gesmaakt want Bart brak het "Rad van Fortuin-marktaandeel-record".1998 - Bart staat er terug met een nieuwe full-cd "Noord en Zuid" met 12 internationale zeemansliederen, vertaald door Johan Verminnen. Daaruit volgden enkele singles waaruit de hit "Ik heb je lief", een vertaling van "The last farewell" van Roger Whitaker.

Bart was ook te gast op het Schlagerfestival en trad er op voor 30.000 mensen in 4 dagen. 

De agenda van Bart Kaëll staat ruim volgeboekt met optredens dankzij zijn stijlvol entertainment en Vlaams en internationaal repertoire.

Tarieven :

Live on tape: 3475 euro - 40 minuten
Live on tape - 3975 euro - 40 minuten (na 23u30)

Volgspot met bediening zit in de prijs inbegrepen!

Foto's van Bart Kaëll
Youtube video's van Bart Kaëll
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Bart Kaëll? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info