Stan Van Samang boeken Lisa del Bo boeken Frank-Galan boeken Peter Luts boeken Ivann boeken Christoff & Lindsay boeken Casino Games boeken Generation Alpha boeken Robby Longo (the voice) boeken Gers Pardoel boeken Christoff boeken DJ Da Rick boeken André Jr Hazes en Roxaenne boeken Dana Winner boeken Gibson Brothers boeken Nick & Simon boeken Tony Hadley boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Lissa Lewis boeken Johnny Logan boeken Luc Steeno boeken Ballonnen clown boeken Sister Sledge boeken Wendy Van Wanten boeken Jelle Van Dael boeken La Folie Jolie boeken Günther Neefs boeken Dance-acts boeken Amaryllis Temmerman boeken Bandit boeken

Ann van Elsen

Ann van ElsenNog tijdens de looptijd van haar jaar als Miss België stapt Ann in de media. Sinds oktober 2002 maakte ze deel uit van de MEDIAMADAMMEN op VT4, de zender waarop ze sindsdien eveneens te zien is als omroepster. 
Niet evident als je weet dat Ann ook nog studeerde aan het VLEKHO, licentie handelswetenschappen. Ze had al een diploma marketing op zak maar wou koste wat het kost ook haar huidige studie afwerken.
Ann presenteerde Summerdate (VT4), was kapitein van de vrouwenploeg in het Swingpaleis (VRT) tijdens twee seizoenen, was reporter in HoeZo (VRT 2005), samen met Tanja Dexters was ze te zien in Beste Vrienden (VRT), samen met Sophie Dewael presenteerde ze De Brandkast (VT4, 2005), presenteerde Onder Hoogspanning en presenteert voorjaar 2007 aan de zijde van Félice in Super Talent.

Vanaf januari 2008 ging Ann aan de slag bij Radio Donna voor het programma 'Sunday Match'. 23.00u. Vanaf de oprichting van MNM (5 januari 2009) presenteert ze samen met Dave Peters 'De Ann & Dave Show', tot het moment Ann gaat bevallen van haar eerste kindje, June. 

In het VT4-programma Mama's Mooiste kon Vlaanderen de laatste weken voor de bevalling volgen tot enkele weken erna. Een ontroerend document. Niet zoveel later gaat Ann terug aan de slag bij MNM maar nu solo en niet langer in duopresentatie met Dave Peters. Ze wordt vast opgenomen als presentatrice in het programma Huizenjacht (VT4, 2010 tot 2012).

 

Belangrijke merken ontdekken de impact van Ann op het grote publiek. Zo zetten Pantène en Kruidvat haar in voor campagnes. Je zou haar kunnen beschrijven met woorden als geloofwaardig, empatisch, gedreven en mondig, mooi, mama, jonge getalenteerde vrouw. Aspecten die haar divers inzetbaar maken. Na tien jaar in de media is Ann Van Elsen duidelijk een vaste waarde geworden.

tarieven:

Presentatie: vanaf 1500 euro maximum 3uur
Acte de présence: 1500 euro maximum 90 minuten
Catwalk: op aanvraag
Reclame-campagne: op aanvraag

Foto's van Ann Van Elsen

Momenteel nog geen foto's beschikbaar...

Youtube video's van Ann Van Elsen

Momenteel nog geen Youtube video's beschikbaar...

Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Ann Van Elsen? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info