Luc Steeno boeken Steve Tielens boeken Guy et les Michelins boeken Ballonnen clown boeken Gers Pardoel boeken Lynn Sisters boeken Lissa Lewis boeken Dj Sven Ornelis boeken De Romeo's boeken K3 boeken Ivann boeken Nick & Simon boeken Frank-Galan boeken Bart Kaëll boeken Clouseau boeken Wendy Van Wanten boeken Tom Jones boeken Mario Franco boeken Sharita boeken Robby Longo (the voice) boeken 2 Unlimited boeken Sister Sledge boeken Stan Van Samang boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Will Tura boeken Tatyana Storm boeken Free Souffriau boeken Golden Earring boeken Lisa del Bo boeken Frans Bauer boeken

Alex, Rudi & Ilse boeken

Alex deed zijn eerste stappen in de muziekbusiness als 15 jarige.. "Was gefascineerd door het gezang van zijn zus Marleen" en begon net als zij met het opluisteren van missen. Deed in 1993, 1994 en 1999 mee aan de VTM soundmixshow en behaalde tijdens zijn laatste deelname de tweede plaats met 'Words' van Boyzone! In 2000 zong hij ook al 'De Bouwbeat' in, een plaatje waarmee de bouwsector jongeren wou warm maken om een job in die richting te kiezen.

Rudi zong als kind alle liedjes uit de Vlaamse hit- en smartlapparade. De eerste podiumervaring kwam er toen hij zanger werd van 'The Scream'. Een groep die eigen nummers bracht en enkele ongekende covers. Later werd hij zanger van de rockcoverband 'Blind Act'. Blind Act heeft al 1 cd in eigen beheer uitgebracht nl. Finaly, waarop Alex zorgt voor de achtergrondstem. Rudi schreef reeds verschillende nummers waaronder 'Killer', een rockballade die te beluisteren is op 'Finaly'.

Alex en Rudi leerden mekaar kennen, hoe kan het ook anders, in een karaokebar! Alex had zoals gewoonlijk iets vergeten en Rudi had dat toevallig mee. Van het een kwam het ander en in juni 1998 zongen ze samen hun eerste huwelijksmis...

Alex en Rudi wonen beiden in het West-Vlaamse Wervik, op 100 meter van de Franse grens. Ondertussen zijn ze 15jaar samen op alle Vlaamse podia te zien. Zowel rusthuizen, gevangenissen, beurzen, huwelijken, opendeurdagen,... komen wekelijks aan bod. Ze zijn opgenomen in het aanbod van 'Podium' een afdeling van de Vlaamse gemeenschap dat zorgt voor subsidie voor bijzondere doelgroepen. Zo kunnen rusthuizen, gevangenissen, okra verenigingen en dergelijke een deel van de gage van Alex en Rudi recupereren. Zie senioren: ‘Muzikale reis door de tijd.’

In 2002 werden ze 'kampioen van Vlaanderen karaoke' met het nummer 'Don't let the sun go down on me' van Elton John en George Michael. Elke week geven deze twee entertainers het beste van zichzelf , hun rijke repertoire zorgt ervoor dat ze inzetbaar zijn voor om het even welk evenement…

Het duo werd ondertussen een trio, want ze werden versterkt door de super zangeres Ilse. Ook zij van haar kant kan rekenen op jarenlange ervaring en zorgt er voor dat de nummers nu ook een vrouwelijk kantje krijgen. 

Er is nu de luxe versie van deze formule namelijk PartyTrooperz!

Alex, Rudi en Ilse zijn te boeken voor feesten tot 125personen, bij grotere events is het de formule PartyTrooperz!

Tarieven :

Alex, Rudi en Ilse - live on tape: tot 75 minuten: 750 euro, excl transport, incl klankinstallatie tot 150 personen. (PRIVE)
Alex, Rudi en Ilse- live on tape: tot 75 minuten: 950 euro. (openbaar)

Alex, Rudi en Ilse - 1150 euro, excl transport, incl klankinstallatie tot 150 personen en dj tot 03u, dj Rudi of gelijkwaardig. (PRIVE)

Huwelijksmis Alex en Ilse - 400 euro, klankmateriaal inbegrepen. (Excl transport en btw)

Foto's van Alex, Rudi en Ilse
Youtube video's van Alex, Rudi en Ilse
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Alex, Rudi en Ilse? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info