Lindsay boeken Dj Sven Ornelis boeken Frank-Galan boeken Tony Hadley boeken Jelle Van Dael boeken Bart Kaëll boeken Frans Bauer boeken 2 Unlimited boeken Generation Alpha boeken De Romeo's boeken Natalia boeken Günther Neefs boeken Lisa del Bo boeken Dj allround party  boeken Dana Winner boeken Stripact boeken Christoff boeken Steve Tielens boeken André Hazes boeken Tatyana Storm boeken Guy et les Michelins boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Dj Regi boeken K3 boeken Wendy Van Wanten boeken Belle Perez boeken Kim Dejonghe boeken Will Tura boeken Peter Luts boeken Luc Steeno boeken

2 Unlimited boeken

2 Unlimited een Nederlands-Belgische muziekgroep om fier op te zijn. Iedereen die in de jaren 90 geboren is kent deze (retro) eurodance muziekgroep op zijn duimpje. Op iedere fuif zijn wel meerdere van hun grootste hits te horen zoals "No Limit", "Jump for Joy", "Twiligt Zone", enz... Ook bij onze nederburen is 2 Unlimited niet onbekend gebleven. Eerst Europa en daarna de hele wereld hebben ze veroverd met hun retrobeats. De twee meesterbreinen achter deze fameuze muziekgroep heten Phil Wilde (tevens een goede kennis van ons) en Jean-Paul De Coster. Dit begon als een klein project maar de twee hadden nooit gedacht dat het een groot succes ging worden.

Het project begon onder een andere naam Bizz Nizz waarin Phil Wilde en Jean-Paul De Coster eurodance-nummers produceerden zoals "We're Gonna Catch You!" en "Don't Miss the Party Line". De twee nummers hebben veel succes geboekt, maar voor Phil en Jean-Paul was het net niet genoeg, ze wilden extra zangstemmen voor hun nummers. Dit is waar het begin van een mooie carrière voor Ray Slijngaard en Anita Doth in het spel komt. De twee hadden naast hun werk ook hun hobby als zanger(es), maar daar ging vlug verandering in komen. Na succesvolle repetities tussen de producers en de zanger(essen) kwam "Get Ready for This", een nummer die iedereen zou bijblijven. Dit was de geboorte van 2 Unlimited één van ons lands mooiste prestaties. Na hun eerste single kwam al vlug hun eerste studioalbum, "Get Ready!". De album die voor internationaal succes zorgde met liedjes zoals natuurlijk "Get Ready for This", "Twilight Zone", "Workaholic" en "The Magic Friend". Prachtige jaren kwamen hierna, maar zoals bij ieder verhaal is er bij een begin ook een einde, dit toen ieder zijn eigen weg op ging voor een solocarrière.

Maar niet getreurd, een paar jaar geleden zijn de twee terug samengekomen om nieuw leven in 2 Unlimited te blazen. Ze touren terug op volle toeren en zijn er volledig klaar voor om uw evenement HET evenement van het jaar te maken.

Tarieven

Prijs op aanvraag

Foto's van 2 Unlimited

Momenteel nog geen foto's beschikbaar...

Youtube video's van 2 Unlimited
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van 2 Unlimited? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info