top of page
Bart Kaëll 2019-2.jpg
play button.png

BART KAËLL

logo-entertaining-agency_edited.png

Bart Kaëll werd geboren als Bart Gijselinck op 2 augustus 1960 te Oudenaarde en bracht er zijn kinderjaren en jeugd door in de veilige omgeving van Ename. Tot zijn 16 jaar doorliep Bart de scholen in zijn geboortestreek.
 

Snel werd duidelijk dat Bart een passie had voor tekenen en muziek. Daarom volgde hij ook notenleer en gitaarlessen in de Stedelijke muziekschool van Oudenaarde, en later ook avondlessen "publiciteitstekenen" aan de Academie van Maagdendale.

1986 - Bart kreeg de waardering die hij verdiende met "La Mamadora". Dat zelfgeschreven nummer werd een superhit, meegezongen door jong én oud !

 

1986 - Bart kreeg de waardering die hij verdiende met "La Mamadora". Dat zelfgeschreven nummer werd een superhit, meegezongen door jong én oud !
 

1989 - Toen kreeg Bart steun van Roland Verlooven en ontstonden succesliedjes als "De Marie-Louise", "Duizend terrassen in Rome" en "Zeil je voor het eerst", allemaal goed voor platina. Dankzij VTM kregen Vlaamse artiesten meer kansen en de ene hit volgde de andere op.

Bart werd door VTM gecontacteerd om de VTM-Mini-playback-show te presenteren en dat werd een schot in de roos. Nadien kreeg hij de presentatie van de Soundmixshow toegewezen (en vervulde die taak 10 jaar met zijn gekend enthousiasme). Ondertussen waren reeds diverse gouden en platina lp's en cd's verschenen. Hits als "Mooi om te zien", "Marlène", "Mooi weer vandaag" en "Samen in de zon" wisselden elkaar af.
 

1994 - Bart volgde Walter Capiau op als presentator van "Het Rad van Fortuin". Dat werd door het publiek zéér goed gesmaakt want Bart brak het "Rad van Fortuin-marktaandeel-record".

1998 - Bart staat er terug met een nieuwe full-cd "Noord en Zuid" met 12 internationale zeemansliederen, vertaald door Johan Verminnen. Daaruit volgden enkele singles waaruit de hit "Ik heb je lief", een vertaling van "The last farewell" van Roger Whitaker.

Bart was ook te gast op het Schlagerfestival en trad er op voor 30.000 mensen in 4 dagen. 
 

De agenda van Bart Kaëll staat ruim volgeboekt met optredens dankzij zijn stijlvol entertainment en Vlaams en internationaal repertoire.

VIDEO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

FOTO'S

logo-entertaining-agency_edited.png

INFO

logo-entertaining-agency_edited.png
artist-speelduur.jpg

TIJDSDUUR

35 minuten
70 minuten

euro 2_edited.png

PRIJS

Live on tape voor 23u15  1x35 min 4875 euro
Live on tape na 23u15 1x35 min 5375 euro

Live optreden 70 min 7350 euron!

artist-optioneel-copy.jpg

OPTIES

Live on tape
Live

bottom of page