Jennifer Berton boeken The Vicious boeken Alex, Rudi en Ilse boeken Paul Severs boeken Will Tura boeken Stan Van Samang boeken Willy Sommers boeken André Jr Hazes en Roxaenne boeken Gipsy Kings boeken Peter Luts boeken Christoff boeken Bandit boeken PartyTrooperz boeken DJ Ward vs Droidzie boeken Tom Jones boeken Nick & Simon boeken Johnny Logan boeken De Romeo's boeken Clouseau boeken Dance-acts boeken Free Souffriau boeken Dina Rodrigues boeken Wendy Van Wanten boeken La Folie Jolie boeken Gers Pardoel boeken Kaboem boeken Ballonnen clown boeken Lissa Lewis boeken Sister Sledge boeken Dj Sven Ornelis boeken

Gers Pardoel boeken

Met dank aan zijn samenwerking met de Nederlandse rapper Big2 van The Opposites en Sef, heeft Gers Pardoel een vliegende start kunnen maken in zijn carrière als rapper. Wekenlang stond de single “Broodje Bakpao” op nummer één in de Nederlandse hitlijsten evenals de video die miljoenen keer bekeken werd door zowel Nederlandse als buitenlandse ogen. Gers Pardoel was niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphoppers-wereld. Toch was het voor hem eerst niet gemakkelijk om aan de man te geraken.

Aan 17-jarige leeftijd overleed zijn moeder aan kanker waardoor heel zijn leven op zijn kop werd gezet. Moeilijkheden met zichzelf en met zijn vader zorgden ervoor dat hij steeds vaker zijn thuissituaties ontvluchte op zoek naar troost. Dit deed hij door zijn grootste passie te beoefenen, skaten. Het duurde niet lang voordat hij zich ook ging bezighouden met muziek. Hij leerde zelf nummers schrijven en te rappen over zijn situaties en het leven zelf. Hoewel hij niet echt een getalenteerde schrijver was – zoals hij het zelf vertelde – was zijn passie zeer groot. Deze passie werd snel beloond toen hij de ervaren rapper Postman ontmoette. Dankzij hem had Gers een heel andere kijk op muziek gekregen dan dat hij ervoor had. Het zorgde er ook voor dat hij beter begon te schrijven. Hij bracht het meeste van zijn tijd door in zijn huis werkend aan zijn nummers totdat hij ze liet horen aan de regisseur van New Kids, Steffen Haars. Dit was het moment waar zijn carrière als succes hiphopper van start ging. Dankzij zijn succes met de single “Broodje Bakpao” – zoals hierboven werd verteld – kreeg hij een contract aangeboden bij het label Top Notch waar hij vervolgens zijn tweede succes te pakken kreeg met The Partysquad met de single “Ik Ga Hard”. Niet lang daarna heeft hij ook zijn eigen studioalbum “Deze Wereld is van Jou” uitgebracht met zijn twee grootste hits “Ik Neem je Mee” en “Bagagedrager”.

Met zijn vele prijzen en nominaties, uitverkochte zalen en hitsingles is Gers Pardoel een echte must-see.

Tarieven

Prijs op aanvraag

Foto's van Gers Pardoel
Youtube video's van Gers Pardoel
Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van Gers Pardoel? Maak gebruik van onderstaande contactformulier!

Vlambiance

Vlambiance staat voor Vlaamse Ambiance, een op maat opgesteld totaalpakket boordevol Vlaamse artiesten !

 

Meer info